Barion Pixel

Szoftver
Market.hu

Microsoft Office alkalmazás licencek bevezető áron!

Fedezd fel a legújabb Microsoft Office 2019 vagy 2021 verziókat. Válaszd számodra megfelelő kiadásban!

További Microsoft Office vagy egyéb irodai alkalmazásokért (5 vagy akár több eszközre) vedd fel velünk a kapcsolatot!

Windows operációs rendszer szoftver termékkulcs, digitális licensz - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.

Fedezd fel a legújabb Windows verziókat. Válaszd Otthoni vagy Professzionális kiadásban!

Fedezd fel a legújabb Microsoft Office programokat. Válaszd Otthoni vagy Professzionális kiadásban!

ESET NOD32 Antivirus vírusírtó szoftver termékkulcs digitális licensz - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.

ESET Antivírus

Tegyél meg mindent számítógéped megfelelő védelméért az ESET vírusirítóval!

szoftvermarket.hu - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.

Csomagajánlatok

Tekintsd meg Windows + Microsoft Office + Vírusirtó ajánlatainkat otthonra vagy az irodába.

szoftvermarket.hu - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.

Cégeknek / Viszonteladóknak

Vállalkozások és viszonteladók számára, összes termék, 5, 10 vagy akár 20 eszközre lehet licencelni, hosszútávra is.

Top termékeink

Garancia

Tőlünk vásárolt digitális termék kulcsok felhasználási ideje: 14 nap. Ennyi ideig biztosítunk cseregaranciát a termékkulcs kézbesítését követően.

Kézbesítés E-mailben

Megrendelés után a digitális termék kulcsot e-mailben kézbesítjük a rendelés során megadott emailcímre 48-72 órán belül.

Támogatás

Online chat segítségével, telefonon, e-mailes formában illetve előre elkészített leírásokkal segítjük vásárlóinkat termékeink aktiválásában.

Információk

szoftvermarket.hu - Hivatalos ESET viszonteladó, regisztrált partner - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.
szoftvermarket.hu - Hivatalos Microsoft viszonteladó, regisztrált partner - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.

Ha segítségre van szükséged nézd meg gyakran ismételt kérdéseinket a mihamarabbi megoldás érdekében.

Megvásárolt termékeinket lehetőség van 14 napon belül kicserélni, ha gond adódna az aktiválás során. Amennyiben ezzel a lehetőséggel szeretnel élni szükséges a leadott rendelés minden adata számunkra, illetve képernyőfotó amelyen látszik, hogy az általunk kínált licensszel nem sikerült az aktiválás. Operációs rendszerek esetén szükségünk van a rendszer tulajdonságaira, ahol látjuk, hogy milyen típusú a számítógépen található opercáiós rendszer.

Retail (Kiskereskedelmi) Licence:

 1. Licenc típusa: A retail licence egy felhasználói licence, amelyet közvetlenül a vásárló szerez be kiskereskedelmi csatornákon, például számítástechnikai üzletekben vagy online boltokban.
 2. Transzferálhatóság – Költöztetés: Általában transzferálható (költöztethető) egy másik számítógépre. Tehát ha új számítógépet vásárolsz, az ottani telepítésre engedélyezheted. Egyszerre csak egy eszközön lehet aktív!
 3. Támogatás: Általában hosszabb támogatást kap a Microsofttól, és gyakran jár vele a lehetőség a frissítésekre, javításokra.

 

OEM (Gépgyártó) Windows Licence:

 1. Licenc típusa: Az OEM licencek az eredeti gépgyártóknak (pl. számítógép- vagy laptopgyártóknak) szánták, és általában egy gép vásárlásával együtt érkezik. Tehát, amikor egy számítógépet vásárolsz, azon már előretelepítve található az operációs rendszer.
 2. Transzferálhatóság – Költöztetés: Az OEM licencek általában kötöttek egyetlen hardverkonfigurációhoz, és nehézkes lehet vagy egyáltalán nem lehet átvinni őket másik gépre.
 3. Támogatás: Az OEM licencek esetében a szoftverrel kapcsolatos támogatás főleg a gépgyártóra hárul. A Microsoft támogatásától való függés korlátozott lehet.

 

Webáruházunkban Retail azaz kiskereskedelmi windows operációs rendszer licenceket értékesítünk!

Fizetés:

Webáruházunkban kizárólag online bankkártyás fizetés áll rendelkezésre!

Szállítás:

A rendeléstől számított 48-72 órán belül kézbesítjük e-mailben a megrendelt termékkulcsokat.

További szoftverek (Windows Server, Photoshop, Auto CAD, Microsoft Office 365 stb.) rendelésével kapcsolatban kérjük érdeklődjön a shop@szoftvermarket.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlap segítségével. 

Magánszemélyes vásárlás esetén a rendelést követő 48-72 órán belül küldjük az online számlát e-mailben a rendelésben megadott adatokkal. Számlánk 0% Áfá-t tartalmaz. Amennyiben a rendelés során hibás adatokat adtál meg kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a shop@szoftvermarket.hu email címen.

A telepítés során a rendszer kérni fogja a termékkulcs megadását. Illetve a telepítés után a termékkulcs megadásához válassza a Start gombot, majd a Gépház > Rendszer > Aktiválás > Termékkulcs frissítése > Másik termékkulcs megadása lehetőséget.

 

Windows 10 Gépigény – Optimalizált Számítógépekhez:

A szoftverünk kiváló teljesítményt nyújt, de ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki belőle, ajánljuk az alábbi gépigényeket:

Processzor: Minimum 1 GHz-es vagy gyorsabb vagy SoC
RAM: Legalább 1 gigabájt (GB) RAM 32 bites rendszerhez vagy 2 GB RAM 64 bites rendszerhez, amely biztosítja a szoftver zökkenőmentes futását.
Tárterület: Legalább 16 GB kapacitású tárolóeszköz 32 bites operációs rendszerhez vagy 20 GB kapacitású tárolóeszköz 64 bites operációs rendszerhez, hogy elegendő hely legyen az operációs rendszer és a szoftverek számára.
Grafikus kártya: DirectX 9-kompatibilis vagy újabb, WDDM 1.0 típusú illesztőprogrammal rendelkező grafikus kártya. Ez biztosítja a látványos és hatékony grafikai teljesítményt.
Kijelző: Legalább 800×600 pixel, amely garantálja a részletek megjelenítését.

 

Windows 11 Gépigény – Optimalizált Számítógépekhez:

A szoftverünk kiváló teljesítményt nyújt, de ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki belőle, ajánljuk az alábbi gépigényeket:

Processzor: Minimum 1 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos, kompatibilis 64-bites processzor vagy egylapkás rendszer (SoC).
RAM: Legalább 4 GB RAM, amely biztosítja a szoftver zökkenőmentes futását.
Tárterület: Legalább 64 GB kapacitású tárolóeszköz, hogy elegendő hely legyen az operációs rendszer és a szoftverek számára.
Grafikus kártya: DirectX 12-kompatibilis vagy újabb, WDDM 2.0 típusú illesztőprogrammal rendelkező grafikus kártya. Ez biztosítja a látványos és hatékony grafikai teljesítményt.
Kijelző: Legalább 9 hüvelykes képátlójú, színcsatornánként 8 bites, nagy felbontású (720p) kijelző, amely garantálja a részletek éles megjelenítését.
Ajánlott: Maximum 1 évnél fiatalabb gépekre

– a termékkulcsal együtt csatoljuk a megfelelő Office verzió linkjét ahonnan letöltheti egyszerűen a telepítő fájlt
– telepítés után egyszerűen aktiválhatja az Office-t a programon belül a Fájl – > Fiók menüpont alatt

Microsoft Office 2019 Pro Plus követelmények
 • Internetelérés
 • Saját Microsfot fiók
 • Operációs rendszer: Windows 10
 • Processzor: 1,6 GHz-es, 2 magos
 • Memória: Legalább 2 GB RAM (4 GB 64 bites verzió esetén)
 • Merevlemez: legalább 4 GB tárhely
 • Kijelző: Legalább 1280×800 képpont felbontás
Microsoft Office 2021 Pro Plus követelmények
 • Internetelérés
 • Saját Microsoft fiók
 • Operációs rendszer: Windows 10/11
 • Processzor: 1,1 GHz-es, 2 magos
 • Memória: Legalább 4 GB RAM
 • Merevlemez: legalább 4 GB tárhely
 • Kijelző: Legalább 1280×800 képpont felbontás

A program élesítéséhez nyissa meg a program kezelői felületét, a Start menü -> Minden program -> ESET -> ESET NOD32 Antivirus -> ESET NOD32 Antivirus elérési úton. Kattintson a „Védelem állapota” menüpontra, majd az „A teljes program aktiválása” gombra.

A 0-day (Zero-day, nulladik napi) támadás során a kiberbűnözők vagy egy kártevő kód (vírus, trójai, ransomware, spyware, stb.) olyan szoftveres vagy hardveres sérülékenységet használ ki a célja elérése érdekében, ami még nem ismert sem a publikum, sem a sérülékenység által érintett szoftver fejlesztői előtt.

Lépj velünk kapcsolatba

Írj nekünk ha segítségre van szükséged vagy kérdésed merülne fel.