Barion Pixel

Szoftver
Market.hu

MS Office 2021 Pro Plus (PC)

Microsoft Office 2021 Professional Plus Windows operációs rendszerhez

 • Digitális licenc: Microsoft Office 2021 Professional Plus digitális licenc kerül értékesítésre, biztosítva a gyors és kényelmes aktivációt.
 • 1 Eszközre
 • Korlátlan időre: A Microsoft Office 2021 Professional Plus termékkulcs korlátlan időre érvényes, biztosítva a hosszú távú használatot.
 • Kézbesítés e-mailben: Az aktivációs adatokat 48 órán belül biztonságosan e-mailben kapja meg a vásárló.

Aktiválási folyamat és rendszerkövetelmények megtekintéséhez kattintson a Részletek gombra.

szoftvermarket.hu – Windows 10, Windows 11 operációs rendszerek, ESET NOD32 vírusírtó, Microsoft Office irodai alkalmazások digitális licensz értékesítése

9 990 Ft

szoftvermarket.hu - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.

Csomagajánlatok

Tekintsd meg Windows + Microsoft Office + Vírusirtó ajánlatainkat otthonra vagy az irodába.

szoftvermarket.hu - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.

Cégeknek / Viszonteladóknak

Vállalkozások és viszonteladók számára, összes termék, 5, 10 vagy akár 20 eszközre lehet licencelni, hosszútávra is.

Top termékeink

Fedezd fel a legújabb Windows verziókat. Válaszd Otthoni vagy Professzionális kiadásban!

Fedezd fel a legújabb Microsoft Office programokat. Válaszd Otthoni vagy Professzionális kiadásban!

ESET NOD32 Antivirus vírusírtó szoftver termékkulcs digitális licensz - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.

ESET Antivírus

Tegyél meg mindent számítógéped megfelelő védelméért az ESET vírusirítóval!

Garancia

Tőlünk vásárolt digitális termék kulcsok felhasználási ideje: 14 nap. Ennyi ideig biztosítunk cseregaranciát a termékkulcs kézbesítését követően.

Kézbesítés E-mailben

Megrendelés után a digitális termék kulcsot e-mailben kézbesítjük a rendelés során megadott emailcímre 48-72 órán belül.

Támogatás

Online chat segítségével, telefonon, e-mailes formában illetve előre elkészített leírásokkal segítjük vásárlóinkat termékeink aktiválásában.

Információk

szoftvermarket.hu - Hivatalos ESET viszonteladó, regisztrált partner - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.
szoftvermarket.hu - Hivatalos Microsoft viszonteladó, regisztrált partner - Windows 10 és Windows 11 licensz, Microsoft Office irodai szoftverek és ESET vírusírtó szoftver licenszek kedvező áron garanciával.

Ha segítségre van szükséged nézd meg gyakran ismételt kérdéseinket a mihamarabbi megoldás érdekében.

Megvásárolt termékeinket lehetőség van 14 napon belül kicserélni, ha gond adódna az aktiválás során. Amennyiben ezzel a lehetőséggel szeretnel élni szükséges a leadott rendelés minden adata számunkra, illetve képernyőfotó amelyen látszik, hogy az általunk kínált licensszel nem sikerült az aktiválás. Operációs rendszerek esetén szükségünk van a rendszer tulajdonságaira, ahol látjuk, hogy milyen típusú a számítógépen található opercáiós rendszer.

Retail (Kiskereskedelmi) Licence:

 1. Licenc típusa: A retail licence egy felhasználói licence, amelyet közvetlenül a vásárló szerez be kiskereskedelmi csatornákon, például számítástechnikai üzletekben vagy online boltokban.
 2. Transzferálhatóság – Költöztetés: Általában transzferálható (költöztethető) egy másik számítógépre. Tehát ha új számítógépet vásárolsz, az ottani telepítésre engedélyezheted. Egyszerre csak egy eszközön lehet aktív!
 3. Támogatás: Általában hosszabb támogatást kap a Microsofttól, és gyakran jár vele a lehetőség a frissítésekre, javításokra.

 

OEM (Gépgyártó) Windows Licence:

 1. Licenc típusa: Az OEM licencek az eredeti gépgyártóknak (pl. számítógép- vagy laptopgyártóknak) szánták, és általában egy gép vásárlásával együtt érkezik. Tehát, amikor egy számítógépet vásárolsz, azon már előretelepítve található az operációs rendszer.
 2. Transzferálhatóság – Költöztetés: Az OEM licencek általában kötöttek egyetlen hardverkonfigurációhoz, és nehézkes lehet vagy egyáltalán nem lehet átvinni őket másik gépre.
 3. Támogatás: Az OEM licencek esetében a szoftverrel kapcsolatos támogatás főleg a gépgyártóra hárul. A Microsoft támogatásától való függés korlátozott lehet.

 

Webáruházunkban Retail azaz kiskereskedelmi windows operációs rendszer licenceket értékesítünk!

Fizetés:

Webáruházunkban kizárólag online bankkártyás fizetés áll rendelkezésre!

Szállítás:

A rendeléstől számított 48-72 órán belül kézbesítjük e-mailben a megrendelt termékkulcsokat.

További szoftverek (Windows Server, Photoshop, Auto CAD, Microsoft Office 365 stb.) rendelésével kapcsolatban kérjük érdeklődjön a shop@szoftvermarket.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlap segítségével. 

Magánszemélyes vásárlás esetén a rendelést követő 48-72 órán belül küldjük az online számlát e-mailben a rendelésben megadott adatokkal. Számlánk 0% Áfá-t tartalmaz. Amennyiben a rendelés során hibás adatokat adtál meg kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a shop@szoftvermarket.hu email címen.

A telepítés során a rendszer kérni fogja a termékkulcs megadását. Illetve a telepítés után a termékkulcs megadásához válassza a Start gombot, majd a Gépház > Rendszer > Aktiválás > Termékkulcs frissítése > Másik termékkulcs megadása lehetőséget.

 

Windows 10 Gépigény – Optimalizált Számítógépekhez:

A szoftverünk kiváló teljesítményt nyújt, de ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki belőle, ajánljuk az alábbi gépigényeket:

Processzor: Minimum 1 GHz-es vagy gyorsabb vagy SoC
RAM: Legalább 1 gigabájt (GB) RAM 32 bites rendszerhez vagy 2 GB RAM 64 bites rendszerhez, amely biztosítja a szoftver zökkenőmentes futását.
Tárterület: Legalább 16 GB kapacitású tárolóeszköz 32 bites operációs rendszerhez vagy 20 GB kapacitású tárolóeszköz 64 bites operációs rendszerhez, hogy elegendő hely legyen az operációs rendszer és a szoftverek számára.
Grafikus kártya: DirectX 9-kompatibilis vagy újabb, WDDM 1.0 típusú illesztőprogrammal rendelkező grafikus kártya. Ez biztosítja a látványos és hatékony grafikai teljesítményt.
Kijelző: Legalább 800×600 pixel, amely garantálja a részletek megjelenítését.

 

Windows 11 Gépigény – Optimalizált Számítógépekhez:

A szoftverünk kiváló teljesítményt nyújt, de ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki belőle, ajánljuk az alábbi gépigényeket:

Processzor: Minimum 1 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos, kompatibilis 64-bites processzor vagy egylapkás rendszer (SoC).
RAM: Legalább 4 GB RAM, amely biztosítja a szoftver zökkenőmentes futását.
Tárterület: Legalább 64 GB kapacitású tárolóeszköz, hogy elegendő hely legyen az operációs rendszer és a szoftverek számára.
Grafikus kártya: DirectX 12-kompatibilis vagy újabb, WDDM 2.0 típusú illesztőprogrammal rendelkező grafikus kártya. Ez biztosítja a látványos és hatékony grafikai teljesítményt.
Kijelző: Legalább 9 hüvelykes képátlójú, színcsatornánként 8 bites, nagy felbontású (720p) kijelző, amely garantálja a részletek éles megjelenítését.
Ajánlott: Maximum 1 évnél fiatalabb gépekre

– a termékkulcsal együtt csatoljuk a megfelelő Office verzió linkjét ahonnan letöltheti egyszerűen a telepítő fájlt
– telepítés után egyszerűen aktiválhatja az Office-t a programon belül a Fájl – > Fiók menüpont alatt

Microsoft Office 2019 Pro Plus követelmények
 • Internetelérés
 • Saját Microsfot fiók
 • Operációs rendszer: Windows 10
 • Processzor: 1,6 GHz-es, 2 magos
 • Memória: Legalább 2 GB RAM (4 GB 64 bites verzió esetén)
 • Merevlemez: legalább 4 GB tárhely
 • Kijelző: Legalább 1280×800 képpont felbontás
Microsoft Office 2021 Pro Plus követelmények
 • Internetelérés
 • Saját Microsoft fiók
 • Operációs rendszer: Windows 10/11
 • Processzor: 1,1 GHz-es, 2 magos
 • Memória: Legalább 4 GB RAM
 • Merevlemez: legalább 4 GB tárhely
 • Kijelző: Legalább 1280×800 képpont felbontás

A program élesítéséhez nyissa meg a program kezelői felületét, a Start menü -> Minden program -> ESET -> ESET NOD32 Antivirus -> ESET NOD32 Antivirus elérési úton. Kattintson a „Védelem állapota” menüpontra, majd az „A teljes program aktiválása” gombra.

A 0-day (Zero-day, nulladik napi) támadás során a kiberbűnözők vagy egy kártevő kód (vírus, trójai, ransomware, spyware, stb.) olyan szoftveres vagy hardveres sérülékenységet használ ki a célja elérése érdekében, ami még nem ismert sem a publikum, sem a sérülékenység által érintett szoftver fejlesztői előtt.

Lépj velünk kapcsolatba

Írj nekünk ha segítségre van szükséged vagy kérdésed merülne fel.