Barion Pixel

Szoftver
Market.hu

Adatvédelmi irányelvek

Az Ön által megadott személyes adatokat kezeli:

Fajka Csaba egyéni vállalkozó

Székhely: 1101, Budapest, Hungária körút 5-7.

Adószám: 48920267-1-42

Nyilvántartásba bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága – a továbbiakban: Adatkezelő.

Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen adatkezelési tájékoztatónkat (a továbbiakban: Tájékoztató), melyben személyes adatai kezelését érintő gyakorlatunkat ismertetjük az Általános Adatvédelmi Rendelet (a GDPR, azaz az Európai Parlament és Tanács 2016/679. rendelete) szerint. Ez a Tájékoztató az Adatkezelő szolgáltatásait fogyasztóként igénybe vevő személyekre (Ön) vonatkozik. Bemutatja, hogy az Adatkezelő hogyan gyűjti, használja fel és osztja meg bizonyos esetekben harmadik felekkel az Ön személyes adatait, továbbá információval szolgál az Ön adatkezeléssel összefüggő „érintetti” jogairól.

Az Adatkezelő elkötelezett e honlapot felkereső egyének személyes adatainak és magánéletének védelme iránt. Jelen tájékoztató és nyilatkozat mindenekelőtt az ügyfelek és hírlevél-feliratkozók személyes adatainak interneten keresztül történő bizalmas kezeléséről és védelméről szól, mindazonáltal ide tartoznak az oldal látogatói is. Összefoglaljuk, hogy a tulajdonos milyen Önre vonatkozó adatokat hogyan gyűjthet és használhat fel, illetve milyen módon használhatják fel. Az adatok illetéktelen személyek részére nem kerülnek átadásra és ezen tájékoztatóban meghatározott formában kerülnek felhasználásra.

A szerződésekben egyedi esetekben az adatkezelés célja módosulhat, mely az adott szerződésben rögzített feltételekkel történik.

A tájékoztató fontos információt nyújt Önnek személyes adatai védelméről és ehhez fűződő jogairól. Ha a felhasználó nem fogadja el ezen feltételeket, jogában áll a honlap használatát felfüggeszteni és személyes adat megadása nélkül a böngészést befejezni.

ADATKEZELŐ FELELŐSSÉGE ÉS ELÉRHETŐSÉGE

1.1 Adatkezeléssel kapcsolatos információk

Jelen Tájékoztatóban ismertetett adatkezelések tekintetében Fajka Csaba EV. az adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő).

Adatvédelmi eljárásainkat érintő észrevétel, kérdés vagy panasz esetén az alábbi elérhetőségeken vagyunk elérhetőek: Fajka Csaba EV., 1101,Budapest, Hungária körút 5-7., +36 30 261 1239 vagy írjon a shop@szoftvermarket.hu mail címre.

AdatkezelőFelelősségi körök
Fajka Csaba EV.
1101, Budapest Hungária körút 5-7.
Összes tevékenység

Választásának megfelelően Ön személyes adatai megadása nélkül is jogosult hozzáférni weboldalainkhoz, viszont a böngészéshez elengedhetetlen a süti – cookie szabályzat elfogadása, hírlevél-feliratkozás esetén pedig az adatvédelmi tájékoztató és nyilatkozat jóváhagyása. Személyes adat az összes információ, amely közvetett vagy közvetlen módon, azonosító szám szerint vagy az ehhez tartozó adatok alapján azonosítható természetes személyre vonatkozik. Abban az esetben, hogyha az oldal Tulajdonosa az Ön személyes adatait gyűjti, az adatgyűjtés átlátható és bizalmas adatkezeléssel történik.

Az Ön személyes adatai olyan információk, melyek segítségével az Ön személye beazonosítható, például: vezetéknév, utónév, állampolgárság, telefonszám, postacím, e-mail cím. Az Ön személyes adatait önkéntesen megadott módon, a tulajdonos az oldalon történő böngészéskor gyűjti, megjelölve minden esetben a cél eléréséhez szükségszerűen megadandó adatokat. Ha nem kívánja megadni ezen adatokat, akkor nem férhet hozzá a honlap egyes funkcióihoz, szolgáltatásaihoz. Az opcionálisan megadandó adatok gyűjtése a felhasználói igények megismerését, a honlap és szolgáltatások fejlesztését szolgálja.

A Tulajdonos minden intézkedést megtesz, hogy az általa kezelt személyes adatok pontosak, naprakészek legyenek.

Az alábbi személyes adatok kezelése történik:

  • Vezetéknév, keresztnév, cégnév és kapcsolattartó neve (cég esetén)
  • Székhely címe (cég esetén), lakcím, levelezési cím
  • E-mail cím
  • Telefonszám
  • Rendszer információk (IP-cím, rendszer verzió, felbontás, statisztika a honlapon megtekintett oldalakról, böngészési szokások, viselkedési mintázat)

Adatkezelés időtartama:

  • Direkt marketing célú hozzájárulások tekintetében a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig
  • Profiladatok tekintetében az utolsó bejelentkezéstől számított 4 év
  • Vásárlások adatai tekintetében a Számv. tv. 169. § (2) bekezdése alapján 8 év

Adattovábbítás feltételei

Az Adatkezelő az általa kezelt adatokat – a szükséges mértékben – továbbíthatja a következő területeken tevékenykedő, általa kijelölt személyek, valamint társaságok részére:

  • Adatfeldolgozás
  • Jogi képviselet
  • Jogviták kezelésére jogszabály alapján jogosult szervek
  • Kézbesítés
  • Könyvelés
  • Követeléskezelés
  • Marketing
  • Számlázás

Adatfeldolgozók

Webáruházi vásárláskor az Adatkezelő (a Felhasználó által megjelölt szállítási mód alapján) a Felhasználó nevét, szállítási címét (Futárszolgálat esetén e-mail címét és telefonszámát – a kiszállítás időpontjának egyeztetése érdekében), továbbá a termék beszedendő (esetenként előre kiegyenlített) vételárával kapcsolatos információt átadja a kiszállítást végző cég számára, a termék Felhasználó részére történő kézbesítése céljából.

Adatfeldolgozást végző vagy adatkezelést érintő cégek, személyek

A tulajdonos, Fajka Csaba EV. végzi az adatok kezelését. A tulajdonoson kívül más cégek is részt vesznek a szerződéses ügyfelek adatainak kezelésében, tárolásában.

Mely cégek kapcsolódnak az adatkezeléshez?

A Tulajdonos tevékenysége során az adatkezelésben érintett cégek:

Minden szolgáltatót szükséges felsorolni, ahol személyes adatok megjelennek:

  • Tárhely szolgáltató: RACKFOREST INFORMATIKAI KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÓ ÉS TANÁCSADÓ KFT.: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 11., 5. em. B05001, info@rackforest.com – adatvédelmi nyilatkozat link
  • Online fizetőrendszer: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  • Számlázó rendszer: billingo.hu (Billingo Technologies Zrt.)
    Az adatfeldolgozó székhelye: 1133 Budapest, Árbóc utca 6. I. emelet
    Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36-1/500-9491
    Az adatfeldolgozó e-mail címe: hello@billingo.hu
  • Google Inc.: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, további elérhetőségek, levelező rendszer, felhőben történő adat és fájl tárolás, online dokumentum kezelés, továbbá a hozzátartozó szolgáltatások: Google Drive, Google Docs, Google Search Console, Google Analytics, Google AdSense, Google AdWords, YouTube, Blogger, Chrome böngésző támogatása – Google adatvédelme és adatvédelmi elvei.
  • Facebook Ireland Ltd.: 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland, a Facebook, Instagram, Messenger és Facebook által kínált egyéb termékek, funkciók támogatása – adatkezelési szabályzat és adatvédelmi tisztviselő elérhetősége.
  • Twitter International Company: One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07 IRELAND, a Twitter által kínált termékek, funkciók használata – adatkezelési szabályzat és ászf.
  • Speciális esetekben a szerződés tartalmazhat további adatfeldolgozó személyeket vagy cégeket.

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján közreműködik a megrendelések nyilvántartásában. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét, címét, telefonszámát, a rendelések számát és időpontját a polgári jogi elévülési időn belül kezeli.

Adattulajdonosi jogok és jogérvényesítés

Amennyiben nem szeretné személyes adatai kereskedelmi ajánlatok közlésére történő felhasználását, joga van mindezt indoklás nélkül megtiltani. Törlési kérelmét írásban szükséges megküldenie az Adatkezelő részére, e-mailben vagy postai levél formájában, az Adatkezelési Szabályzatban megjelölt elérhetőségekre.

Kiskorúak és korlátozottan cselekvőképes személyes adatainak védelme

Fajka Csaba EV. internetes weboldala, valamint megjelenéseinek tartalma többnyire nem 13 év alatti kiskorúak részére szól. Nem kezelünk és nem gyűjtünk 13 év alatti gyermekekről személyes adatokat igazolható szülői vagy gondviselői hozzájárulás nélkül. Szülei vagy gondviselői kérhetik a gyermekre vonatkozó adatok kiadását, törlését. Ha az Adatkezelő számára az adatkezelés, adatfeldolgozás folyamán válik nyilvánvalóvá az életkor, abban az esetben a szülői hozzájárulás beszerzése céljából az adatok felhasználhatók.

Törvényes képviselő hozzájárulása szükséges cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes kiskorú személy nyilatkozatához, kivéve a mindennapi életben tömegesen előforduló regisztrációt célzó és különösebb megfontolást nem igénylő szolgáltatásrészeket.

Fogalmak

  • Adatfeldolgozó: természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel
  • Adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, például: gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás, megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés, továbbítás, terjesztés, egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel, összehangolás, összekapcsolás, korlátozás, törlés, megsemmisítés
  • Adattovábbítás: az Adatkezelő által kezelt személyes adatok harmadik személyek számára történő hozzáférhetővé tétele
  • Adatvédelmi incidens: a biztonság sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi
  • ÁSZF: a weboldalon közzétett, az Adatkezelő termék- és szolgáltatás-értékesítési szabályait rögzítő Általános Szerződési Feltételek
  • Azonosítható természetes személy: természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, valamely azonosító, például: név, azonosító szám, helymeghatározó adat, online azonosító, fizikai, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható
  • Címzett: természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amellyel a személyes adatot közlik, függetlenül attól, hogy harmadik fél-e
  • Érintett hozzájárulása: az érintett akaratának önkéntes, konkrét, megfelelő tájékoztatáson alapuló, egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez
  • Érintett: bármely információ alapján azonosított vagy azonosítható természetes személy
  • Felhasználók: az Adatkezelő által üzemeltetett, https://www.szoftvermarket.hu weboldalon és az ott meghatározott egyéb címeken elérhető weboldalak látogatói
  • Harmadik fél: természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel, az adatfeldolgozóval vagy azokkal a személyekkel, akik az adatkezelő vagy adatfeldolgozó közvetlen irányítása alatt a személyes adatok kezelésére felhatalmazást kaptak
  • Hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., telefon: 06-1 391-1400, fax: 06-1 391-1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: naih.hu)
  • Partner/Ügyfél: természetes személy, aki az Adatkezelővel nem weboldalon köt szerződést termék értékesítésére vagy szolgáltatás nyújtására
  • Regisztráció: a weboldal felhasználó személyes adatainak rögzítése, mellyel felhasználói fiókot hoz létre
  • Személyes adat: az érintettre vonatkozó bármely információ
  • Szolgáltatás: az Adatkezelő által Ügyfelei, Partnerei és Felhasználói részére a weboldalon vagy egyéb módon nyújtott, az ÁSZF-ben részletezett termékértékesítési és egyéb szolgáltatások
  • Weboldal: az Adatkezelő által üzemeltetett, szoftvermarket.hu és az ott meghatározott egyéb címeken elérhető weboldalai

Windows 10, Windows 11 operációs rendszerek, ESET NOD32 vírusírtó, Microsoft Office irodai alkalmazások digitális licensz viszonteladása hivatalos külföldi nagykereskedéseken keresztül. Minden nálunk vásárolt digitális licenszkulcsra 14 napos cseregaranciát vállalunk! Weboldalunkon található élő chat segítségével, emailben és telefonon teljeskörű segítséget és támogatói hátteret bíztosítunk termékeinkkel kapcsolatban.

Garancia

Tőlünk vásárolt digitális termék kulcsokat 14 napon belül cseréljük. További részletekért kérjük tekintse meg információinkat.

Kézbesítés E-mailben

Megrendelés után a digitális termék kulcsot e-mailben kézbesítjük a rendelés során megadott emailcímre 48 órán belül.

Támogatás

Online chat segítségével, e-mailes formában illetve előre elkészített leírásokkal segítjük vásárlóinkat termékeink aktiválásában. Telefonos ügyfélszolgálatunk hamarosan elérhető!

Információk

Ha segítségre van szükséged nézd meg gyakran ismételt kérdéseinket a mihamarabbi megoldás érdekében.

Fizetés:

Kizárólag online bankkártyás fizetési lehetőség van a B-payment – Borgun rendszere által.

Szállítás:

A rendeléstől számított 48 órán belül kézbesítjük e-mailben a megrendelt termékkulcsokat.

További szoftverek (Windows Server, Photoshop, Auto CAD, Microsoft Office 365 stb.) rendelésével kapcsolatban kérjük érdeklődjön a shop@szoftvermarket.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlap segítségével. 

Magánszemélyes vásárlás esetén a rendelést követő 48 órán belül küldjük az online számlát e-mailben a rendelésben megadott adatokkal. Számlánk 0% Áfá-t tartalmaz. Amennyiben a rendelés során hibás adatokat adtál meg kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a shop@szoftvermarket.hu email címen.

Megvásárolt termékeinket lehetőség van 14 napon belül kicserélni, ha gond adódna az aktiválás során. Amennyiben ezzel a lehetőséggel szeretnel élni szükséges a leadott rendelés minden adata számunkra, illetve képernyőfotó amelyen látszik, hogy az általunk kínált licensszel nem sikerült az aktiválás. Operációs rendszerek esetén szükségünk van a rendszer tulajdonságaira, ahol látjuk, hogy milyen típusú a számítógépen található opercáiós rendszer.

Céges vásárlás minimum 10 db szoftver esetében lehetséges illetve kérjük céges vásárlás kérését jelezze előre számunkra a shop@szoftvermarket.hu email címen vagy a lenti űrlap segítségével.

A telepítés során a rendszer kérni fogja a termékkulcs megadását. Illetve a telepítés után a termékkulcs megadásához válassza a Start gombot, majd a Gépház > Rendszer > Aktiválás > Termékkulcs frissítése > Másik termékkulcs megadása lehetőséget.

Nyissuk meg bármely Office alkalmazást (Word, Excel, PowerPoint) majd kattintsunk a „Fájl” menüpontra, aztán pedig a „Fiók” menüpontra a bal oldalon. A „Termékinformációk” szakaszban tudja beírni a termék kódot.

A program élesítéséhez nyissa meg a program kezelői felületét, a Start menü -> Minden program -> ESET -> ESET NOD32 Antivirus -> ESET NOD32 Antivirus elérési úton. Kattintson a „Védelem állapota” menüpontra, majd az „A teljes program aktiválása” gombra.

Lépj velünk kapcsolatba

Írj nekünk ha segítségre van szükséged vagy kérdésed merülne fel.