Szoftver
Market.hu

ESET NOD32 Vírusírtó

ESET NOD32 Vírusírtó

  • Digitális licensz
  • 1 PC
  • 1 év
  • Kézbesítés e-mailben
  • Többnyelvű

Gépigény:

Támogatott processzorok
Intel vagy AMD processzor, 32 bites (x86) SSE2 utasításkészlettel vagy 64 bites (x64), 1 GHz-es vagy nagyobb ARM64 alapú processzor, 1 GHz vagy magasabb

Támogatott operációs rendszerek:
Microsoft® Windows® Home Server 2011 64-bit, 7 SP1 és a legújabb Windows-frissítések, 8, 8.1, 10, 11

Internetkapcsolat szükséges az aktiváláshoz és ahhoz, hogy az ESET NOD32 Antivirus frissítései megfelelően működjenek.
Ha két víruskereső program fut egyszerre egy adott eszközön, akkor ez elkerülhetetlenül ütközéseket okoz a rendszererőforrások között, például lelassítja a rendszert, és működésképtelenné válhat.

szoftvermarket.hu – Windows 10, Windows 11 operációs rendszerek, ESET NOD32 vírusírtó, Microsoft Office irodai alkalmazások digitális licensz értékesítése

9 990 Ft

Garancia

Tőlünk vásárolt digitális termék kulcsokat 14 napon belül cseréljük. További részletekért kérjük tekintse meg információinkat.

Kézbesítés E-mailben

Megrendelés után a digitális termék kulcsot e-mailben kézbesítjük a rendelés során megadott emailcímre 48 órán belül.

Támogatás

Online chat segítségével, e-mailes formában illetve előre elkészített leírásokkal segítjük vásárlóinkat termékeink aktiválásában. Telefonos ügyfélszolgálatunk hamarosan elérhető!

Információk

Ha segítségre van szükséged nézd meg gyakran ismételt kérdéseinket a mihamarabbi megoldás érdekében.

Fizetés:

Kizárólag online bankkártyás fizetési lehetőség van a B-payment – Borgun rendszere által.

Szállítás:

A rendeléstől számított 48 órán belül kézbesítjük e-mailben a megrendelt termékkulcsokat.

További szoftverek (Windows Server, Photoshop, Auto CAD, Microsoft Office 365 stb.) rendelésével kapcsolatban kérjük érdeklődjön a shop@szoftvermarket.hu e-mail címen, vagy a lenti űrlap segítségével. 

Magánszemélyes vásárlás esetén a rendelést követő 48 órán belül küldjük az online számlát e-mailben a rendelésben megadott adatokkal. Számlánk 0% Áfá-t tartalmaz. Amennyiben a rendelés során hibás adatokat adtál meg kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a shop@szoftvermarket.hu email címen.

Megvásárolt termékeinket lehetőség van 14 napon belül kicserélni, ha gond adódna az aktiválás során. Amennyiben ezzel a lehetőséggel szeretnel élni szükséges a leadott rendelés minden adata számunkra, illetve képernyőfotó amelyen látszik, hogy az általunk kínált licensszel nem sikerült az aktiválás. Operációs rendszerek esetén szükségünk van a rendszer tulajdonságaira, ahol látjuk, hogy milyen típusú a számítógépen található opercáiós rendszer.

Céges vásárlás minimum 10 db szoftver esetében lehetséges illetve kérjük céges vásárlás kérését jelezze előre számunkra a shop@szoftvermarket.hu email címen vagy a lenti űrlap segítségével.

A telepítés során a rendszer kérni fogja a termékkulcs megadását. Illetve a telepítés után a termékkulcs megadásához válassza a Start gombot, majd a Gépház > Rendszer > Aktiválás > Termékkulcs frissítése > Másik termékkulcs megadása lehetőséget.

– nyissa meg az alábbi felületet (https://setup.office.com/)
– hozzon létre egy microsoft fiókot
– az előbb megnyitott felületen bejelentkezés után írja be a vásárolt termék licenszet
– aktiválás után a felületen le is töltheti a licenszhez járó MS Office 2019 szoftvert

A program élesítéséhez nyissa meg a program kezelői felületét, a Start menü -> Minden program -> ESET -> ESET NOD32 Antivirus -> ESET NOD32 Antivirus elérési úton. Kattintson a „Védelem állapota” menüpontra, majd az „A teljes program aktiválása” gombra.

Lépj velünk kapcsolatba

Írj nekünk ha segítségre van szükséged vagy kérdésed merülne fel. 

Karbantartás

Kedves érdeklődő!

Webáruházunk ráncfelvarráson esik át, amennyiben érdeklődni szeretnél vagy segítésgre van szükséged írj nekünk a shop@szoftvermarket.hu email címen.

Köszönjük a türelmet, hamarosan találkozunk!